Studim: Gjumi i vonë dëmton trurin e fëmijëve

Mos i lini fëmijët të flenë vonë pasi  oraret e parregullta të gjumit mund të dëmtojnë ato pjesë të trurit  që janë ende duke u zhvilluar, përfshirë ato që lidhen me shikimin, perceptimin dhe përpuni...