iPhone 8 mund të karikohet me wireless

Smartphone-i i shumëpritur iPhone 8 mund të ketë një sistem ushqimi wireless, pa kabuj. Sipas faqes 9to5Mac, Apple tashmë është mes anëtarëve të konsorciumit Wireless Power dhe ky element do të forco...

Iphone 8 do të karikohet me wireless

Duket se iPhone-i juaj do t’i nxjerrë jashtë loje karikuesit tradicional duke i zëvendësuar me një metodë mjaft teknologjike. “Foxconn” një kompani kineze që furnizon me pjesë iPhone ka raportuar se ...

Printeri me wireless që mund ta mbani në xhep

Tashmë mund t’i printoni gjërat tuaja nga celulari juaj me anë të printerit me wireless. Ky printer është i vogël, praktik, komod dhe mund të transportohet lehtë duke e pasur me vete kudo. Pasi e ken...