NASA është duke investuar në aeroplanët elektrik

NASA ka projektuar një plan 10 vjeçar për të prodhuar aeroplanë elektrik. Janë projektuar 43.5 milion dollar deri në vitin 2020. Fillimisht NASA do projektojë dhe do krijojë disa aeroplanë ekologjikë...