Njihuni me ciklin jetësor të një ylli

Hulumtimet mbi botën e yjeve kanë nxjerë se ato yjet lindin në një re gazi dhe pluhuri. Kur fillojnë reaksionet bërthamore, ai lëshon energji dhe ndriçon në mënyrë të njëtrajtshme, pastaj zmadhohet n...