7 tradita të çuditshme të prindërimit në botë

Prindërit përreth globit kanë mënyrat e tyre unike të rritjes së fëmijëve, por të gjithë kanë një gjë të përbashkët: të gjithë duan më të mirën për fëmijët e tyre. Më poshtë do të lexoni disa tradita...

Zakonet që duhen ndryshuar

Do t’ju theni disa ato zakone të cilat mendonim se ishin të shëndetshme, por në fakt nuk janë. Të zëvendësosh darkën me fruta të rrit në peshë. Një nga objektivat klasikë të listës së shëndetit...

Behu shofer i mirë, zbato këto 10 rregulla!

Rruga është e të gjithëve, ndaj secili duhet t’i lërë vend dhe të tjerëve. Qofshim në rolin e këmbësorit apo të shoferit nuk ka rëndësi, rëndësi ka zbatimi e respektimi i rregulloreve. Më posht...