10 profesionet që mund të mos jenë më pas 5 vjetësh

Sipas një kërkimi të sajtit “CareerCast.com” në pesë vitet e ardhshme, fermerët, gazetarët dhe rrobaqepësit mund të dalin në pension.Një nga arsyet është dixhitalizimi. Ja disa nga 10 profesionet që ...

VISARE SHQIPTARE – ARTIZANATI, ARTI QË RILIND SHIJEN

  ‘’Visare Shqiptare’’ këtë javë sollën në vëmendje një tjetër vlerë të kulturës shqiptare, atë të artizanatit, i cili ndër vite është bërë dëshmi e një mjeshtërie artistike shqiptare. Ishim në ...