Me këto zakone nuk do t’ju trazojë më makina

  Pushimet mund të jenë terapia më e mirë për këdo, që ndihet i mbingarkuar emocionalisht dhe fizikisht nga rutina e jetës. Udhëtimi detyrimisht na bën të përdorim një ose më shumë mjete transpo...

Nëndetësja që udhëton me shpejtësinë e zërit

Marina amerikane është duke projektuar një nëndetëse të re që do të mund të udhëtojë me shpejtësinë e zërit. Kjo do të thotë se anija do të ecë me 343 metra për sekondë, shpejtësi më e lartë e automj...

Google ju lejon t’i editoni dokumentet me zë

  Përdoruesit e Google Docs në Web kanë tani mundësi të editojnë dhe formatojnë dokumentet pa prekur fare tastierën, por vetë me zë. Përdoruesit mund të diktojnë ndryshimet që duan të bëjnë tek ...