Visare Shqiptare – “Trashëgimia kulturore pa kufi”

Në studion e “Visare Shqiptare” ishim me Anisa Lloja, për të folur për projektet e “Trashëgimisë kulturore pa kufi”, mbi kampin që do të organizohet në Krujë për mjeshtëritë tradicionale dhe artizana...

VISARE SHQIPTARE – ARTIZANATI, ARTI QË RILIND SHIJEN

  ‘’Visare Shqiptare’’ këtë javë sollën në vëmendje një tjetër vlerë të kulturës shqiptare, atë të artizanatit, i cili ndër vite është bërë dëshmi e një mjeshtërie artistike shqiptare. Ishim në ...