Zelanda e Re: Punon 4 ditë në javë e paguhesh për 5

Një kompani në Zelandën e Re pasi kreu testimin e javës së punës katërditore, ka deklaruar se ishte një sukses dhe se do ta adoptojë këtë agjendë të re.  Rreth 250 punonjës të “Perpetual Guardian”, n...

Njohim Zelandën e Re

Për shkak të izolimit të saj, Zelanda e Re ka zhvilluar kafshë unike dhe jetën bimore. Produktet e qumështit janë eksportet më të larta fitimi për të Zelandës së Re. Zelanda e Re ka më shumë dele ses...

Shpella në Zelandën e Re që ndriçohet nga krimbat

Në pjesën veriore të Zelandës së Re ndodhet një rrjet shpellash, të cilat nuk kanë nevojë as për elektrik e as për sistem ndriçimi. Tavani i kësaj shpelle shndrit nga mijëra krimba të vegjël ndriçues...