12 qytetet e mëdha, vetëm autobusë me zero emetime

12 qytete të mëdha, mes të cilëve Londra, Parisi, Barcelona, Los Anxhelosi dhe Kejp Tauni, premtuan se do të blinin vetëm autobusë me zero emetime, duke filluar nga 2025-a dhe t’i çlironin zonat krye...