Obama nxit rivalët: Hiqni dorë nga Donald Trump

Presidenti amerikan Barak Obama nxiti republikanët veteranë që të tërheqin formalisht mbështetjen e tyre për Donald Trump si kandidat presidencial. Gjatë një mitingu në favor të Hilari Klintonit, Oba...

Miliarderi vs socialisti

Ajo që bashkon Donald Trump me Bernie Sanders, përveç fitoreve në kampet respektive në zgjedhjet paraprake në New Hampshire, është vendlindja dhe…asgjë më tepër. Dy njujorkezët triumfuan përbal...