Zgjedhjet 2017, hartë e re lektorale për mandatet

Në zgjedhjet e përgjithshme të vitit 2017 mund të ketë një ndarje të re të mandateve të deputetëve sipas qarqeve. Kjo do të thotë që do të kemi një hartë të re elektorale pas ndryshimeve të bëra në n...

BBC: Pse nuk fitoi Hillary Clinton?

Këto zgjedhje, me siguri më të jashtëzakonshmet në historinë amerikane, ishin një revoltë kundër establishmentit politik. Dhe pak njerëz e kanë personifikuar establishmentin politik më shumë se Hilla...

Tre ditë nga zgjedhjet në SHBA, kryeson Clinton

Kanë mbetur tre ditë nga zgjedhjet presidenciale në SHBA dhe Hillary Clinton është në avantazh ndaj Donald Trump me 1.8 pikë më shumë. referuar faqes së internetit të specializuar RealClearPolitics. ...

Debati presidencial në SHBA, rekord i ri shikuesish

Debati presidencial mes Hillary Clinton dhe Donald Trump ka shënuar një rekord të ri shikuesish. Rreth 84 milionë njerëz në televizonet amerikane, kanë ndjekur debatin presidencial duke thyer rekordi...