Tajlanda ka tregun më të rrezikshëm në botë

t61482598372

Gjithçka duket normale derisa dëgjohet zhurma e borisë së trenit dhe njerëzit fillojnë të ikin me nxitim. Shitësit fillojnë t’i mbledhin dhe t’i largojnë gjërat e tyre, pasi në mes të këtij tregu ndodhet hekurudha, nëpër të cilën kalon treni çdo ditë.

Katër herë në ditë lëshohet alarmi që paralajmëron se është koha e ardhjes së trenit. Pas arritjes së trenit, tregu merr pamje magjike, sikur një valë njerëzish që mblidhen përreth një stadiumi sportiv.

Sekonda më pas, pasi të shkojë treni, tregu rregullohet në atë mënyrë që as nuk vërehet se këtu ndodhi diçka e pazakonshme.

o11482598360

o31482598362

t21482598227

 

Pin It