“Taken by Albania”, videoja që promovon Shqipërinë

Të gjithë e kemi parë videon promocionale “Taken by Albania”,video e mbushur me apele për të njohur historinë e Shqipërisë, traditën, kështjellat, fjordet dhe luginat, liqenet e ngrira, kanionet dhe flamengot, e gjithë kjo, rrethuar nga ngrohtësia dhe mikpritja e shqiptarëve.

Autorja e fushatës Blerina Ago, ishte me ne në studio për të na treguar gjithçka rreth videos, ku i fton të gjithë të rrëmbehen nga bukuria, e natyra magjepsëse e Shqipërisë. 

Emisionin e plotë mund ta ndiqni në soundcloud.com

https://soundcloud.com/spektrum-group/taken-by-albania-videoja-qe-promovon-shqiperine

 

Pin It