Tashmë një copëz Venecia edhe në Dubai

Tashmë Venecian do e gjeni edhe në qytetin e shkretëtirës, Dubain. Ndërtuesit kanë zbuluar planet për të rikrijuar qytetin e famshëm italian. Gondolat dhe kanalet komplekse do vijnë në një version të përshtatur për Dubain. Venecia Lundruese do jetë një destinacion me pesë yje. Ky do jetë i pari resort me pesë yje si një destinacion lundrues. Projektuesi tha se qëllimi është që të sjellin sharmin, qetësinë dhe kulturën e Venecias në Dubai.

 

Pin It