“Të kompensojmë mungesën e dashurisë në botë, me më shumë dashuri”

“Të mbajmë gojën kur të gjithë bëjnë thashetheme, të buzëqeshim jo armiqësisht ndaj njerëzve dhe institucioneve, të kompensojmë mungesën e dashurisë në botë, me më shumë dashuri, të jemi më besnikë në punën tonë, të tregojmë më shumë durim, të heqim dorë nga hakmarrja banale që shprehet me tallje dhe cinizëm; të gjitha këto janë gjëra që mundemi t’i bëjmë”

Pin It