Të kyçesh në mendime sinqeriteti..

Fisnike është kur njeriu kyçet me mendime sinqeriteti në çdo veprim që kryen. Kur ta shikosh nga jashtë ky njeri duket si një dhomëz e vogël dhe e ngushtë, mirëpo botën e brendshme e ka më mahnitëse se një pallat perandorak.

 

 

Pin It