“Themelin e diturisë dhe të atdhetarisë e përbën gjuha shqipe”-Mit’hat Frashëri

Themelin e diturisë dhe të atdhetarisë e përbën gjuha shqipe.

Nuk mund të punojmë për vendin tonë, po nuk patëm një dashuri për çdo cep të Shqipërisë.

Liria është që të mos të trazojë njeri ty dhe ti të mos të trazosh të tjerët.

Kur merr një detyrë, ki disiplinë e durim.

Është i lumtur ai që di dhe mund të punojë, që di dhe mund të bëjë edhe të tjerët të punojnë.

Pin It