“Tirana Teatër”, teatri më i ri i kryeqytetit, interpretimi i parë nga Mehdi Malkaj

‘Tirana Tetatër’ është teatri më i ri në kryeqytet ku do të ngjiten në skenë artistë dhe shfaqje të njohura.  Siparin e ka hapur aktori i mirënjohur Mehdi Malkaj me monodramën ‘Marr Guximin’, me ane te te ciles i ben nje skaner shoqerise shqiptare, me te gjitha problematikat dhe mangesite e saj duke i lene publikut nje shije te forte artistike dhe deshiren per ta rindjekur. Malkaj nëpërmjet  emocioneve e vuri publikun para pasqyrës së vetvetes  e po ashtu të atyre që janë bashkëudhëtarët tonë jetësor, në punë, në drejtim, e kudo. Aktori ka interpretuar esenë satirike shkruar nga Vangjel Kozma .

Pin It