Tiranë, Teatri Ballkanik në një festë të përbashkët

243745_m

Nën kujdesin e Bashkisë së Tiranës nga data 29 gusht deri me 2 shtator të këtij viti në kryeqytet do të mbahet “Balkan Teater Tirana Fest”. Në këtë eveniment do të marrin pjesë Shqipëria, Bullgaria, Maqedonia, Bosnje dhe Hercegovina, Kosova, Rumania dhe Greqia.

Në një festë të përbashkët të teatrit ballkanik Tirana do të mirëpresë vendet e rajonit të cilat për disa ditë do të manifestojnë artin e tyre. Ky organizim nuk do të kufizohet vetëm tek shfaqjet teatrore, kulinaria dhe muzika do të jenë pjesë e festës.

Pin It