Toka është në rrezik, ja sesi po ndryshon

1. Ura Enterprise mbi liqenin Oroville, SHBA (2011 dhe 2014)

2. Arkipelagu San Blas, Panama ( 2002 dhe 2014)

3.Akullnaja Grinnell, Montana ( 1926 dhe 2008)

4.Akullnaja Pedersen, Alaskë (1930 dhe 2005)

5. Akulli i Arktikut (1980 dhe 2012)

6. Barriera e madhe koralore, Australi (2002 dhe 2014)

Pin It