Toksinat në trup paralajmërojnë përmes këtyre shenjave

sh-1

Ndotjet toksike që ne marrim çdo ditë nuk janë të pakta. Duke filluar që nga ajri i ndotur, ushqimet jo të kontrolluara, cigaret, ne marrim çdo ditë helme të cilat ndikojnë keq në organizëm.

Trupi jonë fillon të shfaqë disa shenja nëse ka apo helme.

Keni dhimbje të forta koke

Dhimbjet e kokës në të shumtën e rasteve janë tregues se pjesë të trupit tuaj nuk funksionojnë si duhet e një nga arsyet mund të jetë edhe sasia e tepërt e helmeve në trup.

Probleme me lëkurën
Nëse keni lëkurë të infektuar dhe keni të kruara, ndërsa që higjiena është e rregullt duhet pasur kujdes nga helmet.

Gjuha e verdhë apo e bardhë
Ushqimi i cili përmban materie të dëmshme mund të çrregullojë mukozën delikate të sistemit tretës gjë që përfshin edhe gjuhën. Nëse është në sipërfaqe të gjuhës shtresa e bardhë apo e verdhë, pothuajse është e sigurt që sistemin tretës lufton me helmet.

Yndyra e tepërt në pjesën e barkut
Yndyra e tepërt në zonën e barkut mund të na tregojë se trupi është plot me toksina, pasi ato pengojnë aftësitë e organizmit për të rregulluar nivelet e glukozës dhe për të metabolizuar kolesterolin.

Temperaturë
Për shkak të nivelit të lartë të toksinave në organizëm, mëlçia mund të punojë më tepër se ç’huhet dhe në këtë mënyrë prodhon nxehtësi shtesë, duke shkaktuar temperaturë në organizëm.

Sinuse të bllokuara
Toksinat e vazhdueshme që vijnë nga ajri i kontaminuar mund të shkaktojnë një gjendje të tillë.

Probleme me fshikëzën e tëmthit
Ajo mund të rëndohet për shkak të formacioneve të toksinave në mëlçi. Gjithashtu fshikëza e tëmthit mund të bllokohet.

 

Pin It