Torturat e transportit publik në Indi (FOTO)

India është shteti i dytë më i madh në botë, për nga numri i pupollsisë me rreth 1.3 miliardë banorë.

Rreth 23 milionë indianë në ditë, përdorin trenin për të udhëtuar dhe pikërisht për shkak të numrit të madh të pasagjerëve, thuajse gjithmonë trenat në Indi janë të tejmbushur.

Në Indi qarkullon edhe treni më i vjetër në botë, i ndërtuar më 1855-ën dhe që qarkullon në hekurudhën lidhëse mes New Dehlit dhe Rajasthan.

Pin It