Trafik në qiell/ Foto

Këto fotografi të pabesueshme të trafikut ajror nëpër botë i morën 2 vjet kohë një fotografi që t’i realizonte; dhe rezultati është mahnitës!

Të shohësh një aeroplan duke u nisur nga aeroporti është me të vërtetë interesant, por jo diçka e re.

Por të shohësh qindra aeroplanë duke u nisur në të njëjtën kohë është padyshim diçka që nuk e keni përjetuar më parë, deri më tani.

Këto fotografi u realizuan nga Mike Kelley, një fotograf nga LA i cili kaloi dy vitet e fundit duke fotografuar nisjet e aeroplanëve në 18 aeroporte të ndryshme, transmeton Gazeta Express.

Pasi u bëri foto, ai i grumbulloi këto foto për të krijuar këtë përbërje mahnitëse për të na kujtuar se sa të zënë janë qiejt e botës.

1. Pamje nga plazhi Dockweiler në LA, të fluturimeve mes orës 5-7 pasdite
2. Dubai (nisjet e mëngjesit)
3. Aeroporti Ndërkombëtar i Los Anxhelos
4. Aeroporti Heathrow në Londër
5. Aeroporti i Cyrihut
6. Aeroporti i Amsterdamit
7. Aeroporti i Mynihut
8. Aeroporti i Frankfurtit
9. Dubai 30r
10. Aeroporti Heathrow në Londër (terminali 5 dhe kulla)

Pin It