Trajtim i ri për 1500 të burgosur dhe të paraburgosur

konferenca-e-kryetareve

Konferenca e Kryetarëve propozon një trajtim të ri shtetëror për rreth 1500 të burgosur dhe të paraburgosur. Ajo synon të zgjidhë ngërçin e 1500 personave që nuk kanë marrë trajtim për mungesë dokumentacioni.

Ende nuk dihet nëse trajtimi do të jetë financiar apo trajtim në skemën e vuajtjes së dënimit. Ky propzim vjen si vijim i ndryshimeve të bëra në ligjin e ri “për dëmshpërblimin e të dënuarve dhe të paraburgosurve” në favor të këtyre kategorive.

 

Pin It