Tre ditë nga zgjedhjet në SHBA, kryeson Clinton

cassidy-clinton-should-play-to-her-strengths-1200

Kanë mbetur tre ditë nga zgjedhjet presidenciale në SHBA dhe Hillary Clinton është në avantazh ndaj Donald Trump me 1.8 pikë më shumë. referuar faqes së internetit të specializuar RealClearPolitics.

Sipas RCP kandidatja demokrate është në një lartësi prej 219 votash ndërsa ai republikan 164.  Clinton ka nevojë për të paktën 270 vota për t’u bërë presidente.

Ndërsa sondazhet zbulojnë një diferencë të ngushtë mes tyre, dy kandidatët po perdorin orët e fundit të garës për të fituar votat që janë të destinuara për t’u kthyer në vendimtare.

Pin It