“Udhëtoni, Eksploroni, Endërroni, Zbuloni”…

“Udhëtimi një mijë miljeve nis me një hap të vetëm” – Lao Tzu

“Pas njëzetë vitesh, ju do të jeni më shumë të zhgënjyer nga gjërat që nuk keni bërë, se sa nga gjërat që keni bërë, kështu që hidhini litarët, lundroni larg prej portit të sigurtë, kapni erërat e detit në velat tuaja. ” – Mark Tuein

“Qoftë nëse mendon që mundesh, qoftë nëse mendon që nuk mundesh, ke të drejtë” – Henry Ford

“Kam humbur më shumë se 9000 goditje në karrierën time. Kam humbur 300 ndeshje. 26 herë më është besuar goditja e fitores dhe e kam humbur. Kam dështuar herë pas here në jetën time. Dhe kjo është arsyeja përse ia kam dalë” – Majkëll Xhordan

“Nuk ka rëndësi sa ngadalë ecën, sa kohë që nuk ndalesh” – Konfuci

“Identiteti është një burg të cilit nuk i ikën dot kurrë, por mënyra si të shlyesh të kaluarën tënde nuk është t’i ikësh asaj, por të përpiqesh ta kuptosh, dhe ta përdorësh si themel për t’u rritur” – Jay-Z

“Unë besoj se çdo njeri ka një numër të fundëm rrahjesh zemre. Nuk kam ndërmend të çoj dëm asnjë prej rrahjeve të zemrës sime” – Neil Armstrong

 

Pin It