Unë e dija se nëse nuk i lija pas zemërimin dhe urrejtjet e mia…

Nelson Mandela:

“Kur po dilja nga dera që më çonte drejt portës së lirisë sime, unë e dija se nëse nuk i lija pas zemërimin dhe urrejtjet e mia, do të isha sërish në burg”.

Pin It