Uniforma e re e Kombëtares Shqiptare (Foto/Video)

Federata Shqiptare e Futbollit ka prezantuar uniformën e re të Kombëtares Shqiptare.

Uniforma e re është dizajnuar nga Glon Bakalli dhe është prodhuar nga kompania ‘Macron’.

Kjo e fundit do të jetë sponsor teknik i kombëtares sonë të futbollit për 6 vitet e ardhshme dhe do të ofrojë 4 milionë Euro.

225148

225152 225153

 

Pin It