Ushqimet dhe pijet që favorizojnë plakjen

Janë disa ushqime dhe pijet që favorizojnë plakjen e lëkurës duke na bërë të dukemi më të vjetër nga ç’jemi në të vërtetë. Ariel Ostad, dermatolog me famë botërore rëndit në faqen e internetit “Health” prej tyre. Eleminimi i tyre mund të jetë i pamundur por së paku mundohuni t’i minimizoni.

Ja disa prej tyre:

1) Embëlsirat

2) Mishi i skuqur

3) Kripa

4) Qoftet dhe sallamet

5) Ushqimet pikante

6) Mishi i kuq

7) Pijet energjike

8) Limonatat

Pin It