Vende me bukuri përrallore, këto janë fshatrat më të bukura në botë

Këto pamje duket kaq përrallore sa vështirë të besosh se janë të vërteta, por në fakt janë fshatrat më  të bukur në  botë. Pamje të magjishme dhe ftuese për t’u vizituar .

Fshati Hallstatt, Austri

Kështjella Nest në Krime, Ukrainë

Fshati i izoluar i Gasadalurit, në Ishujt Faroe

Fshati Bibury, Angli

Kështjella Neuschwanstein në Gjermani

Fshati malor Shirakawa-go, Japoni

Fshati Hamnoy, Norvegji

Rothenburg, fshat gjerman i ndërtuar më 1274

Manarola, Itali

TEMAT:

Sponsored by Revcontent

REKOMANDIME

Generate A High-Quality User Experience with Revcontent
Join Revcontent To Increase User Engagement and Reach
Google AMP Builds a Better User Experience on Mobile

 


  • Dasma “perfekte” ku dhëndrri e kaloi natën në burg (Foto)

    3 ORË MË PARË

Djema, do të çmendeni nga stili i ri i selfieve të femrave (Foto)

Reklama e cila bëri bujë: 11 milion njerëz të cilët nuk ndalen së shikuari! (VIDEO)

Ja cila ulëse është më e sigurta në aeroplan

‘Bohemi i rrugëve të Parisit që flinte poshtë urave, sot me fatin e k*rvës’

Mos i humbisni

Generate A High-Quality User Experience with Revcontent
Join Revcontent To Increase User Engagement and Reach
Google AMP Builds a Better User Experience on Mobile
Patch.com Chooses Revcontent for Superior Ad Quality and User Experience
Sponsored by Revcontent

Të tjera

Pin It