Vendet që janë vizituar pak, por që mahnisin me bukuri

Organizata Botërore e Turizmit ka shpallur listën e 15 vendeve më pak të vizituara gjatë vitit që lamë pas.

Përveç atyre në konflikt, po flasim për vende që janë në paqe dhe ofrojnë shumë, por megjithatë vuajnë nga turistët.

Për më tepër ndiqni listën:

Tavalu ne Paqësorin Jugor (100 vizitorë)

Kiribati 4000 turiste

Sao Tome & Principe 8,000 turistë

Montserrati 9,000 turistë

Komorosi 24,000 turistë

Xhibuti 51,000 turistë

San Marino 60,000 turistë

Timori Lindor 66,000 mijë

Lihtenshtejni 69,000 turistë

Sierra Leone 74,400 turiste

Anguila 79,000 turistë

Moldavia 121,000

Bangladeshi 125,000 turistë

Butani 155,000 turistë

Guajana Franceze 199,000 turistë.

Pin It