Veteranët e UÇK-së protestë tek ura e Ibrit kundër murit në veri

veterprosteswe6

Rreth 100 veteranë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës janë tubuar tek ura kryesore e Ibrit, në shenjë kundërshtimi të ndërtimit të murit në Mitrovicë.

Ka prezencë të shtuar të forcave të Policisë së Kosovës dhe nuk po lejojnë që veteranët t’i ofrohen murit.

Ndërkohë, është arritur një marrëveshje që vetëm 4 përfaqësues të veteranëve të ofrohen afër murit.

Pin It