Video/ Ja biçikleta që u duhet të gjithëve!

Në një kohë që ngrohja globale po bëhet një shqetësim gjithnjë edhe më I madhë, shtete të ndryshme po lobojnë çdo ditë edhe më shumë për të përdorur transportin alternativë. Ata sygjerojnë sa më shumë që të shmangin përdorimin e automjeteve të tyre.

Një ndër zgjidhjet alternative që sygjerojnnë drejtues të shteteve të ndryshmë është edhe biçikleta. Një kompani ka menduar që tashmë biçikletën mund ta marrim kudo që shkojmë pa problem. Ata kanë krijuar një biçikletë e cila Brenda 10 sekondave mund të paloset dhe gjithashtu për 10 sekonda mund të bëhet gati për ta përdorur. Atë mund ta fusim në një bagazh makine nëse bëjmë ndonjë rrugë të larfët. Ajo zë shumë pak hapsirë. Për më tepër videoja ju prezanton mjetin e ri praktik

Pin It