Vietnami, një mozaik i kontrasteve mjedisore

Fotografi francez, Réhahn ka vizituar Vietnamin, me qëllim që të njihej me diversitetin kuturor të këtij vendi.

Në librin e tij të ilustruar me fotografi të përzgjedhura, “Mozaiku i kontrasteve”, Rehahn dëshiron t’i tregojë botës se, përveç historive mbi luftën Vietnami ka dhe shumëçka tjetër për të treguar.

Diversiteti kulturor i Vietnamit shfaqet nëpërmjet peizazheve që janë kapur është një dëshmi  e marrëdhënieve që kanë banorët e këtij vendi me mjedisin ku jetojnë.

vietnami-libri-0002

vietnami-libri-0001

vietnami-libri-0003

vietnami-libri-0004

vietnami-libri-0012

vietnami-libri-008

vietnami-libri-0014

vietnami-libri-0006

vietnami-libri-007

vietnami-libri-0015

Pin It