Visare Shqiptare – Domosdoshmëria e një guide turistike

Në studion e “Visare Shqiptare” ishim me Liberta Gani për të folur mbi domosdoshmërinë e guidave turistike.

Shqipëria po tërheq turistë gjithnjë dhe më shumë.  Turistët kërkojnë cilësi maksimale, guida të mirëmenduara ndaj shihet e nevojshme që ky profesion të disiplinohet, të vendosen disa standarde.

Duket si diçka e thjeshtë, por në fakt guida është çelësi i standardit të një turizmi të qëndrueshëm. Për më shumë ndiqni intervistën e plotë në soundcloud.com.

Pin It