Visare Shqiptare – Piktura Shqiptare

Në studion e “Visare Shqiptare” ishim me artistin dhe historianin Oltsen Gripshi. Në këtë takim folëm për pikturën shqiptare.

Çfarë ka shprehur ky lloj arti, cilët kanë qenë artistët e parë, këto e shumë çështje të tjera u trajtuan në këtë bisedë.

Për më shumë mund ta dëgjoni bisedën në soundcloud.com

Pin It