Visare Shqiptare – Travel, Revista Shqiptare e Turizmit Rajonal

Në studion e “Visare Shqiptare” ishim me gazetaren e turizmit Flora Xhemani Baba.

Folëm për revistën Travel,një revistë që i jep hapësirë ngjarjeve turistike, bukurive natyrore shqiptare, ripërtëritjes së vlerave, kulturës popullore dhe jo vetëm.

Ndër të tjera Flora na solli destinacionet e verës, ku kryesonte Durrësi dhe Saranda.

Për më shumë mund ta dëgjoni bisedën e plotë në soundcloud.com

Pin It