Viti i ri shkollor 2018-2019

Shkolla ka filluar, bashkë me të edhe sfidat. Kjo është tema që trajtuam në ‘Spektrum Jetësor’.

Ishim në studio me Alma Laze, mësuese dhe nëndrejtoreshë e shkollës 9-vjeçare Osman Myderizi.

Intervistën e plotë do mund ta ndiqni në soundcloud.com

https://soundcloud.com/spektrum-group/viti-i-ri-shkollor-2018-2019

Pin It