Viti i ri shkollor në Medresenë e Tiranës

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj dhe Drejtori i Medresesë së Tiranës, z. Ali Zaimi urojnë nxënësit për vitin e ri shkollor 2016-2017

Pin It