“Vjen gjithmonë mëngjesi dhe jeta ne na jep prapë mundësi t’i bëjmë gjërat si duhet”, Gabriel Garsia Markes

Nuk ka ilaç të kurojë atë që kuron lumturia.

Vjen gjithmonë mëngjesi dhe jeta ne na jep prapë mundësi t’i bëjmë gjërat si duhet.

Ajo që ka rëndësi në jetë nuk është ajo që të ka ndodhur, por ajo që ti kujton dhe si e kujton atë.

Një mik i vërtetë është ai që nuk ta lëshon kurrë dorën dhe të prek zemrën.

Gabriel Garsia Markes

 

Pin It