Vjosa del nga shtrati, gjendje gatishmërie Në Fier dhe Vlorë

sha1110

Reshjet e shumta të shiut të rëna gjatë ditëve të fundit kanë rritur ndjeshëm nivelin e lumit  Vjosë duke rrezikuar daljen e tij nga shtrati.

Dalja nga shtrati e Vjosës në zonë e quajtur Fitore, pranë urës së Mifolit në Vlorë ka shkaktuar përmbytje në zonën përreth.

Ndërkohë, për menaxhimin e duhur të situatës që mund të krijohet emergjencat civile në prefekturën e Vlorës dhe Fierit kanë shpallur gjendjen e gatishmërisë…

Pin It