Vlerat e qepës së kuqe për gjëndrat tiroide

Një mjek rus nga St. Petersburg, Igor Knjazkin, ka zbuluar ilaçin e përsosur për gjëndrat tiroide. I vetmi përbërës që nevojitet për këtë teknikë mahnitëse është qepa e kuqe.

Përfitimet e shumta të qepëve dihen, ato vrasin bakteret dhe mikrobet,  pastrojnë lëkurën dhe përmbajnë acid fosforik.

Gjithashtu, qepët janë mjaft të mira edhe për trajtimin e problemeve të tiroideve.

Më poshtë jua prezantojmë ilaçin shtëpiak të doktorit rus, i cili do t’jua përmirësojë funksionin e gjëndrave tiroide. Para se të shkoni flini, duhet te prisni një qepë të kuqe në dy pjesë. Këto dy gjysma duhet të përdoren për ta masazhuar qafën me lëvizje rrethore, e veçanërisht në zonën ku gjenden gjëndrat tiroide. Duhet ta lejoni qepën t’i kryejë efektet e veta gjatë natës, prandaj mos e lani qafën para se të flini. Lëngu i qepës i stimulon gjëndrat tiroide.

Pin It