‘’Volvo’’ prezanton autobusin më të madh në botë

volvo-gran-arctic-300

Volvo Gran Artic 300” është autobusi më i madh në botë, 30 metra i gjatë me një kapacitet prej 300 pasagjerësh.

Autobusi është krijuar nga kompania Volvo dhe do të përdoret për sistemin e transportit në Brazil.

“Ky automjet do të ofrojë efikasitet në organizimin e sistemit të transportit dhe do të sigurojë kualitet më të lartë për pasagjerët dhe do të kursejë edhe operatorët”, ka thënë Fabiano Todeschini, presidenti i Volvo Bus.

https://www.youtube.com/watch?v=DT0UGwjIO_k

Pin It