WhatsAp prezanton opsionin e ri për bizneset

WhatsApp tashmë  do t’i lejojë bizneset që të komunikojnë drejtpërdrejt me konsumatorët. Ky shërbim po testohet nga Whatsapp dhe nëse rezulton i sukseshëm, kjo gjë do ti sillte aplikacionit një rritje të madhe të të ardhurave.

WhatsApp ka shprehur interesin që të tërheq korporatat për të gjetur fitime, ashtu sic bën edhe facebook.

Facebook të gjitha fitimet i bën ndërmjet reklamimit të bizneseve nga e cila thuhet që ka dhe shumë përfitime, kështu thotë edhe Techsot.al

Whatsapp po shpreson që bizneset të përdorin aplikacionin për të bërë porosi të ndryshme, për tu updatuar me të rejat e kompanisë , madje dhe bankat mund ta përdorin për të njoftuar klientët mbi transaksionet e fundit.

Pin It