Zbulohet romani i parë shkencor, “Star wars attoman”, Zakariya al-Qazwini

Mund të t’ju befasojë që një nga romanet e para shkencore të shkruara nuk ishte, në të vërtetë, Frankenstein i Shelley ose HG Wells The Time Machine, por vepra e shkrimtarit dhe mjekut nga Bagdadi i Shekullit 13, Zakariya al-Qazwini.

STAR WARS OTTOMAN.

Piktura nga : Murat Palta

Pin It