Zgjedhjet në SHBA, deri më tani kryeson Trump

503816-320926

Nuk është ende verdikti final, por duket sikur kandidati republikan Trump kryeson në këtë garë presidenciale.

Trump aktualisht kryeson në 27 shtete ndërsa Clinton në 18 shtete. Kandidati republikan ka siguruar 269 vota, ndërsa Clinton 218.

Ndërkohë Michigani dhe Pennsylvania janë dy shtetet që vendosin fituesin.

 

Pin It