Zvicra me patentën më të shtrenjtë

Është shumë shtrenjtë për t’u pajisur me patentë shoferi në Zvicër.

 Totali i shpenzimeve shkon në 3800 franga, gjë që e bën ndër patentat më të kushtueshme.

Ndërkohë si orë praktike përllogariten 29 orë praktikë për gratë dhe 20 orë për meshkujt.

Pin It