Zyrat e ëndrrave të çdo punonjësi

Ka zyra në botë ku mund të punosh me shumë dëshirë. Këto zyra janë krijuar për të punësuarit nga kompanitë që e bëjnë dallimin. Ato kanë krijuar hapësira të mahnitshme pune për punëtorët e tyre, ku puna dhe angazhimi mund të duket si një lloj argëtimi.

Shikoni në vijim se në çfarë kushtesh dhe hapësirash punojnë punëtorët e disa prej kompanive të famshme në botë.

1.Selgas Cano, Madrid, Spanjë

zyra-ok1

2. BBC North, Mbretëri e Bashkuar

zyra-ok4

3. White Mountain, Stokholm, Suedi

zyra-ok6

4.Pallotta Teamworks, Los Angeles, SHBA

zyra-ok7

5.DTAC,Bangkok, Tajlandë

zyra-ok13

6.TBWA Hakuhodo, Japoni

zyra-ok3

7.Urban Outfitter,Philadelphia, SHBA

zyra-ok17

8.Three Rings, San Fransisco, SHBA

zyra-ok14

9.  Google Offices,  pamje nga disa vende

zyra-ok5

Pin It