Ligji i Vetting-ut në Presidencë

I miratuar gjatë një seance të jashtëzakonshme me 88 vota, ligji i vetting-ut ose ndryshe “rivlerësimi kalimtar” i të gjithë gjyqtarëve dhe prokurorëve në vend,  i është përcjellë këtë të enjte presi...